Τι είναι ένα σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας;

February 8, 2023

 ome το σύστημα ενεργειακής αποθήκευσης αποθηκεύει κυρίως την υπερβολική δύναμη που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια στο πακέτο μπαταριών, το οποίο είναι κατάλληλο για την οικογένεια στη χρήση ανά πάσα στιγμή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν το φως του ήλιου είναι κανονικό, οι ηλιακές φωτοβολταϊκές ενότητες παράγουν περισσότερη ενέργεια, και η μπαταρία μπορεί να την αποθηκεύσει για να εξασφαλίσει την ηλεκτρική ενέργεια τη νύχτα ή μια άλλη νεφελώδη ή βροχερή ημέρα. Επίσης επειδή η μπαταρία μπορεί να βελτιστοποιήσει τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, μπορεί να εξασφαλίσει την αποτελεσματική λειτουργία του ολόκληρου εγχώριου συστήματος. Συγχρόνως, εάν υπάρχει μια ξαφνική αναστολή της κατανάλωσης οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας, παραδείγματος χάριν, εάν τα σχέδια υπολογιστών γραφείου δεν μπορούν να σωθούν εγκαίρως στο μέλλον, τα φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο θα λειώσουν και μπορούν να επιδεινωθούν, κ.λπ., αλλά με ένα σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας, μπορούν να διατηρήσουν τη συνεχή κατανάλωση ισχύος κάτω από τέτοιες περιστάσεις. απόδοση και εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι απόκρισης. Το σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας καθιστά το ηλιακό πλαίσιο την ηλεκτρική παραγωγή πιό αξιόπιστη, αποφεύγοντας το μειονέκτημα να μην είσαι σε θέση να παραχθεί η ηλεκτρική ενέργεια στις βροχερές ημέρες, και επηρεασθείς από την κρίση παγκόσμιας ενέργειας, αυτά τα συστήματα γίνονται όλο και περισσότερο κοινά, αποδεκτά και αγαπημένα από το καθένα, και προστατεύουν το περιβάλλον συγχρόνως, μπορεί να σώσει την ενέργεια και να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια συγκρατημένα.

Ένα σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 

1.PV (ελαφριά εύκαμπτα ηλιακά πλαίσια ή διπλωμένες unibody επιτροπές)

 

2. Αναστροφέας ή πολλών χρήσεων αναστροφέας (μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας)

 

3. Ενότητα WIFI ή ενότητα 4G (θα υπάρξουν μικρές διαφορές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό)

 

4. Μπαταρία ενεργειακής αποθήκευσης μπαταριών (που διαιρείται σε wall-mounted τύπο, ο floor-mounted τύπος κυλίνδρων, αποσπάσιμος τύπος συνδυασμού μπαταριών, επιλέγει σύμφωνα με την κατανάλωση ισχύος σας)

 

Τέλος, μια περίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας: Πλεονεκτήματα των συστημάτων εγχώριων μπαταριών

 

 

 

Μειωμένες εκπομπές - μειώνει τη ρύπανση και την απαίτηση στα πλέγματα που στηρίζονται στον άνθρακα και το φυσικό αέριο

 

Ασφάλεια συσκότισης - προβλέπει την εφεδρική εξουσία σε περίπτωση συσκότισης ή έκτακτης ανάγκης

 

Μειωμένες δαπάνες - εκτός από τα χρήματα με τη χρησιμοποίηση της λιγότερης ενέργειας πλέγματος

 

Γίνοντας ενεργειακός ανεξάρτητος - υπερβολική ηλιακή ενέργεια καταστημάτων για να μειώσει τη χρήση πλέγματος

 

Μειώστε τη μέγιστη ζήτηση - υποστηρίξτε το πλέγμα κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής και παρέχετε τις υπηρεσίες σταθεροποίησης πλέγματος

 

Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για τα συστήματα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας, παρακαλώ δώστε προσοχή Hunan Sanyi στη Co. ενεργειακής τεχνολογίας, ΕΠΕ.